IKA ROTAVISC-viskosimeter: Til simple og krævende viskositetsmålinger

 

Mikrolab Aarhus kører lige nu med et tilbud på 15% på viskosimeter-serien ROTAVISC og HELISTAND fra IKA.

ROTAVISC-serien klarlægger viskositeten i alle applikationsområder lige fra kvalitetskontrol til produktudvikling. Lige meget om du skal foretage en simpel eller krævende viskositetsmåling, så sikrer ROTAVISC-enhederne dig hurtige og nøjagtige resultater. Og netop derfor er det en serie, vi er meget begejstrede for at have i vores sortiment her hos Mikrolab.

ROTAVICS-serien fra IKA består af fire enheder, der hver især passer til fire forskellige viskositetsområder: lo-vi, me-vi, hi-vi I og hi-vi II. Hvordan ved jeg, hvilken model, der passer til mine behov? Det kan du læse lige her:

 • lo-vi: til juice, opløsningsmidler, spiselige olier, blæk og flydende sæbe.
  • Viskositetsmåleområde: 1 – 6.000.000 mPas.
 • me-vi: til maling / lak, mayonnaise, mejeriprodukter og ketchup.
  • Viskositetsmåleområde: 100 – 40.000.000 mPas.
 • hi-vi I & hi-vi II: til pastaer, salver, melasse og geler.
  • Viskositetsmåleområde hi-vi I: 200 – 80.000.000 mPas
  • Viskositetsmåleområde hi-vi II: 800 – 320.000.000 mPas

IKA HELISTAND: Motoriseret stativ til viskosimeter

Som noget nyt kan du nu få IKA HELISTAND, et motoriseret stativ, der giver dig mulighed for at måle viskositeten af meget tyktflydende prøver med et højt niveau af pålidelighed. Derudover bevæger IKA HELISTAND det monterede og roterende viskosimeter langsomt op og ned i prøverne, så du sikrer ensartede målinger. Stativet er udviklet til at være nemt at bruge, installere og ikke mindst rengøre – så dit arbejde og dine viskositetsprøver effektiviseres.

Hvis du vil gøre brug af vores tilbud og vil du at vide mere om ROTAVISC og HELISTAND fra IKA, så kan du klikke nedenfor.

*Tilbuddet kører indtil d. 31/8 – 2021

Find IKA-produkterne her

Har du spørgsmål?

Har du behov for vejledning eller har du spørgsmål til produkterne, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.

Salgschef, René Trinderup
+45 86 26 61 16
rt@mikrolab.dk