Koster dit rod dig dyrt?

Bekaemp kaosset

Der er ikke kun penge at hente ved at få styr på sagerne

Har du en hammer eller fire, som du ikke lige får brugt? Og en stak beholdere og et par hullede papkasser? Alle dine sager bliver hurtigt til rod, og rod kan koste dig bondegårdsdyrt på både penge-, tids- og ikke mindst sikkerhedskontoen. Læs mere om konsekvenserne og få en drønsmart måde at undgå dem på.

 

Har du rod i biksen? Her er konsekvenserne

”For flyvende pingviner, hvem har lagt den hammer under gulvtæppet?!” Rod giver ikke kun dine futter flere ting at falde over, men forvandler også din arbejdsplads til en stor skattejagt. Men selvom det lyder hyggeligt, er de lange søgetider dyre i tid. Og så kan de koste skader, hvis du ikke kan finde sikkerhedsudstyret eller førstehjælpskassen i nødstilfælde. Rodet gør det også lettere for løbske lækager og snedigt snavs at skjule sig.

5S

Fyr op for sikkerheden med 5S-metoden

Rod er der råd for – faktisk har Toyota udviklet hele 5 trin. Oprydningen er sat i system, og du kan tyvstjæle den metode. Alle trin har fået navne, der starter med s. Og yes, det er lige der, metoden har fået sit navn fra. Trinnene hedder på dansk Sortér, Sæt i system, Systematisk rengøring, Standardisér og Selvdisciplin. Vi giver dig den første her, men du kan finde alle i vores artikel.

 

StabelbeholdereTag et skridt mod en sikrere forretning: Sortér

Ligger du inde med Danmarks største lager af 3 mm bor eller ikke lige har fået kasseret de gamle stole? Alle de unødvendige ting fylder din biks med rod. Men det kan du blive fri for. Spørg dig selv: Hvad bruger vi egentlig, og hvad kan undværes? Placér en stabelbeholdergitterboks eller vippebeholder et centralt sted, så ødelagte ting nemt kan kassereres og ikke bidrager til rodet.

 

Vil du have styr på sagerne?

Så er vi ikke nærige med tipsene: Find dem og alle fem trin her. Og skal din oprydning sidde lige i skabet, så kan du passende supplere med vores materialeskabeplukkekasser og andre opbevaringsløsninger. Vores eksperter hjælper dig gerne med at finde den bedste opbevaringsløsning på 76 24 40 80 eller info@denios.dk.