Trænger du til lidt øjenguf i de mørke tider?

LED_standerlampe_daempbar_hoejde

Gør dem lidt lækrere med behagelig belysning

Er det blevet en hajtand sværere at spotte trappens sidste trin? Jamen det er der ik’ så meget at sige til. Mørket napper nemlig igen 3-5 af dine lyse minutter om dagen. Så dask den da lige et par over nallerne med en stjernegod belysning – og undgå en arm eller to i gips.

 

Når der skal gå et lys op for dig på kontoret

Må du lige presse øjenlapperne lidt tættere på kinderne, når klokken slår sidst på eftermiddagen? Nu kan du undgå, at din drønvigtige huskeseddel ender som skraldespandsfodder efter en rutsjebanetur i makulatoren. Vores lange loftlamper fyrer op for synligheden i dit kontor helt uden at give den globale opvarmning samme tur. Den er nemlig med LED-pærer. Det samme er vores standerlamper, så der er lys til alle krogene.

 

Når du lusker rundt i industrien, kælderen eller andre mørke steder

Har din chef fået sig en ekstra streg i panden over, hvor ofte din firmafon skal en tur til reparation? Jovist, din mobil er da meget smart med sin lommelygtefunktion. Men hold nu helt fast – nej, det behøver du faktisk ikke, for en lygte med krog kan både spare dig en skærm i tusinde stykker – og give dig en ekstra hånd at gøre godt med.

 

Når der skal ekstra lys på maskinen

Det dér med en ekstra hånd er heller ikke helt dumt, hvis du sidder foran maskinen. Og det kan en maskinlampe med magnet hjælpe dig med. Den sidder helt af sig selv – helt uden du skal en tur i værktøjsboksen. Så skal du ikke bøvle og bakse med skruer, men kan i stedet sætte den lige dér, hvor der er en løs. På maskinen, selvfølgelig.

 

Kan du ikke se, hvilken lysløsning du skal ha’?

Så skal vi nok kaste lys på den helt rette lyskilde til dig. Ring til os på 76 24 40 80 eller send en mail til info@denios.dk og så finder vi spotlightet frem.

Vil du have flere gode tips til miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed? Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.