Mikrolab PowerDisp

PowerDisp

Mikrolabs ergonomiske løsninger

Hos Mikrolab har vi en lang række ergonomiske løsninger, som kan tilpasses vores kunders behov. Du kan læse mere om disse i vores Egonomibrochure. Ved køb og brug af ergonomisk laboratorieudstyr, så er du med til at mindske risikoen for skader ved EGA/EBA, som oftest forekommer ved rutineopgaver herunder eksempelvis manuel dispensering. Til netop at hjælpe ved disse opgaver har Mikrolab udarbejdet PowerDisp, som ved hjælp af højtryksluft dispensere diverse forskellige væsker. PowerDisp kan monteres på alle de samme standard flasker, hvorpå en manual dispenser kan påsættes.

Med Mikrolab PowerDisp er det ikke nødvendigt at flytte rundt på opstillingen – brugeren har hænderne frie til at placere vials, reagensglas eller andre opsamlingsenheder under udløbsslangen, hvorefter dispenseringen aktiveres ved tryk på fodpedalen. Apparatet kan påmonteres stort set alle markedets manuelle standarddispensere og kan benyttes i og uden for stinkskabe. PowerDisp anvender udelukkende trykluft, findes der i laboratoriet ikke trykluftsforsyning, kan også en lydsvag kompressor leveres med udstyret.

Hurtig opstilling og ibrugtagning: Trykluft og fodpedal tilsluttes kontrolboksen og enheden er klar til brug. På kontrolboksen indstilles trykluften alt efter væskens viskositet, så væsken dispenseres med det rigtige tryk. Mikrolab PowerDisp er en gennemprøvet og simpel teknologi, som holder til daglig brug i årevis. Selve dispenseren udskiftes med samme frekvens, som hvis den benyttes manuelt.

Kontakt Mikrolab Aarhus for gratis afprøvning i 3 uger på ml@mikrolab.dk eller telefon +45 86 29 61 11