Ny multisensor som er nem at rengøre

Træt af at rense dine forurenede sensorer?

Problemet er alger, svampe, bakterieslim, slam osv., som man støder på under undersøgelser. Ikke kun forringer de data og øger vedligeholdelsen, men de kan ødelægge sensorer.

Løsningen kræver sensorer, hvis måleflader er i samme plan, en visker med det passende børstemateriale og en let aftagelig engangs “næsekegle”, der dækker de udsatte sensoroverflader og som bruger kobber til at holde biota fra at fastgøre sig til sensorerne.

Eureka har monteret sin meget succesfulde Manta+35 Water-Quality Multiprobe med en kobberfyldt silikone “næsekegle”, der dækker det hele af de udsatte sensorer, undtagen de kritiske måleflader. En central visker holder disse måleflader rene, som gør at du får bedre data og minimal oprydning.

Eurekas Manta™ Multiparameter Monitorer har været på markedet i over 15 år. Deres pålidelighed, dataintegritet og levetidsomkostninger er de bedste i den professionelle klasse af multiprober. Men selv med innovationer som central visker og kobber-gaze kits, kunne de ikke fuldstændig erobre en multisondes værste fjende: sensorbegroning. Indtil nu.

Tiden er forbi med måleoverflader, der er påvirket af begroninger og uendelig skrabning af alger, silt og smykker fra sensorerne


Fordele ved Eureka Vandprober:

  • Tre års garanti
  • Manta+ kvalitet og pålidelighed
  • Overlegen sensorteknologi
  • Laveste levetidsomkostning
  • Den nemmeste multiprobe at bruge
  • Den nemmeste multiprobe at fejlfinde og reparere
  • Kan rumme op til 12 sensorer

Eurekas unikke ekspertise er at lære kundernes behov og derefter tilpasse den bedste tilgængelige teknologi – især sensorer og software.
Eureka multiprober har bevist sig selv i over to årtier, i enhver form for anvendelse – dyb eller lavvandet; varmt eller koldt; frisk eller salt; ren eller tilsmudsning; søer, floder, flodmundinger, kystnære hav- og procesvande i tusindvis af steder rundt om i verden.

Kem-En-Tec Nordic er din lokale Eureka-distributør, og vi giver dig gerne mere information og et specifikt tilbud på en multiprobe-sensor, der passer til dine behov.


For mere information, kontakt vores produktspecialist: