Laboratory, Automation & Technology (LAT) A/S

Nye muligheder med GRØN PIPETTERING

Grøn tankegang kan også bruges på laboratorieinstrumenter med den rigtige tilgang til materialer, bygning og software. Proteus International har gennem en årrække udviklet ”building block” teknologi indenfor hardware og software. Det har mundet ud i en serie af produkter fra håndholdte pipettehåndtag, engangsspidser over avanceret instrumenter!

Instrumenteerne kan udbygges med fra 1 tip til mere end 100 og kan pipettere/dispensere fra nanoliter til liter afhængig af pipetter/pumper/dilutorer etc. og kan naturligvis både anvende engangsspidser og/eller coated stålspidser (coatning teflon, ceramic mm.), kan håndtere piercing og propper og har interfaces til 50++ andre instrumenter, som kan tilkobles, så i dag dispensor og i morgen fuld ELISA.

 

Eksempler er:

Fyldning af rør:   Dispenser opsæt

Reformater: Aspirate/dispense og fortynding

ELISA: Udbygget med vasker, læser og inkubator

Pulver fortynding: Med vægt og mixer

Normalisering: Af proteinprøver, pH, ioner etc

Piercing i glas: Fra prøveglas eller i/til HPLC/GC-glas

Traceability: Barkodelæsning og datahåndtering

 

Ovenstående er kun eksempler på π-pet’s mange konfigurationer og den GRØNNE TANKE er at dette er samme instrument er i bund og grund det samme, men opgraderet eller nedgraderet og laboratoriet kan også være med til at bestemme farve så det passer ind i laboratoriet!

Yderligere oplysninger på info@lat-int.com