Opbevaring ved -90°C og -150°C

Ny leverandør af -90°C og -150°C

Arctiko er Holm & Halbys nye Danske leverandør af laboratoriefrysere. Med et bredt program af -90°C og -150°C frysere til laboratoriet er Arctiko en perfekt udvidelse af vores i forvejen store laboratoriefryser program.

Ny leverandør af -90°C og -150°C

Aftalen med Arctiko betyder at Holm & Halby nu er eneforhandler i Danmark af de stærke produkter.

Arctiko er en dansk udvikler af køleskabe og frysere som sælges i hele verdenen. I programmet er der kumme- og skabsfrysere i flere størrelsesvarianter – og i temperaturer helt ned til -150°C

TRUE DUAL på -90°C og -150°C frysere
Flere af fryserne er konstrueret med det smarte TRUE DUAL™ technology, som betyder at fryserne er konstrueret med to uafhængige kølesystemer – tilsammen yder de den ønskede temperatur – skulle det ene system mod forventning bryde ned kan det tilbageværende system holde en temperatur tæt på den ønskede indtil reparation er udført.

Service
Vores serviceafdeling er naturligvis allerede fuldt uddannet i de nye frysere, og vi kan allerede nu tilbyde både service og eftersynsaftaler på nye og gamle Arctiko frysere.
Læs mere om lavtemperatur fryser service her

Kontakt
Kontakt vores produktspecialist Charlotte S. Madsen på cm@holm-halby.dk hvis du vil vide mere om hvad vi kan gøre for dig på området for lavtemperaturfrysere.