RFP containere fra DENIOS til brandsikker opbevaring

Brandsikker container

Skal du opbevare større mængder af yderst brandfarlige væsker og stoffer?

Hvis du har brug for ekstra opbevaringsplads, hvor du krydser af ved sikkerhed, personbeskyttelse og miljøbeskyttelse, kan vores RFP container være den rette løsning.

 

RFP container

Opbevar tromler og IBC-palletanke med yderst brandfarlige væsker og stoffer sikkert

En RFP (Regale Fire Protection) container fra DENIOS er et mobilt brandsikkert lagersystem, der er godkendt til opbevaring af yderst brandfarlige væsker (svarende til h-sætningerne H224, H225 og H226). Så har du brug for at opbevare tromler eller IBC-

palletanke med eksempelvis peroxider, eksplosiver, lithium-ion batterier, opløsningsmidler eller benzin, vil en RFP container være den rette løsning.

 

RFP containere fra DENIOS fås i forskellige størrelser

Vores standard RFP containere fås i forskellige størrelser, fra to IBC-palletanke i et lagerniveau og op til 12 IBC-palletanke (48 200-liters tromler) ad gangen i to lagerniveauer.

RFP til tromler og IBC palletanke

Brandsikker containerløsning i stabil konstruktion

Afhængig af dine behov får du en container i en stabil konstruktion af høj kvalitet, som kan fås certificeret til indvendig og udvendig brandbeskyttelse fra 90 minutter (REI 90) og op til 120 minutter (REI120), så det ikke er nødvendigt med en sikkerhedsafstand til andre bygninger.

RFP container fra DENIOS

Har du behov for en skræddersyet container til sikker opbevaring eller proces-bearbejdning?

Vi kan skræddersy din RFP container efter dine krav og vi har et omfattende sortiment af tilbehør. Således kan den tilpasses præcis til jeres formål og ønsker til for eksempel rørgennemføringer, mindste og maksimale temperaturer, ventilation og dataopsamling med mere.

Du kan eksempelvis til vælge et EX-sikret design, diverse sensorer og alarmsystemer, LED-lys, klimatilpasning via blandt andet airconditioner, ventilation og brandslukning med mere.

RFP til IBC palletanke

Vi rådgiver dig gerne

Du er velkommen til at kontakte os på 76 24 40 80 eller info@denios.dk, så vi kan rådgive jer om den rigtige løsning for den ekstra opbevaringsplads til dine farlige væsker og stoffer.

 

Det er brandbeskyttelse made by DENIOS: tilpasset. certificeret. suveræn.