Sådan sikrer du et godt indeklima og arbejdsmiljø under COVID-19

Mikrolab kan nu introducere den nye og innovative luftrenser ap360 Air Purifier fra Grant Instruments. Den kraftfulde luftrenser kan recirkulere luften i et rum på 90 m³ fire gange på en time og dræbe 99,95% af kendte vira (inklusive coronavirus). Den kan være med til at skabe gode betingelser i dit arbejdsmiljø og sikre ren luft. Du sparer derved også tid på rengøring og udgifter til rengøringsartikler.

Vi ved, at det har været en udfordrende tid for mange under coronakrisen og derfor har arbejdsforholdene også været under konstant pres. Grant Instruments har som følge deraf udviklet ap360-modellen til at afhjælpe COVID-risikoen. En model, der nu er en del af vores sortiment her hos Mikrolab.

“We needed to adapt our business quickly to the COVID crisis, and our team designed and built this product in record time.”

– Mark Davison, CEO, Grant Instruments

Luftrenseren, der sikrer et godt indeklima

Lyder ap360 luftrenseren, som et produkt for dig og din arbejdsplads? Så kan du læse mere her.

Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe et godt indeklima og arbejdsmiljø, så du kommer lettere i gennem coronakrisen. Så kontakt os endelig, hvis du sidder inde med spørgsmål til produktet.

Hvis du vil vide mere om specifikationerne for luftrenseren, så kan du finde disse her på vores hjemmeside.

Vi gør det let for dig at vælge de helt rigtige produkter, med den nyeste viden i bagagen. Det er det vi kan her hos Mikrolab. Og det er her vi stortrives.

Har du spørgsmål?

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål til produktet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.

Salgschef, René Trinderup
+45 86 26 61 16
rt@mikrolab.dk