Skal din dunk stå knivskarpt til sommer?

FALCON dunk

Så hak sommerformen af med en solid dunk af stål

Solen er hoppet ud af sit skjul, men er du klar til at vise dunken frem? Med en dunk af stål kan du stadig nå at ramme sommerformen – også selvom du hælder aggressive væsker i den.

 

En dunk, som du stolt kan transportere hen til de andre strandløver

Dunken ud og brystet frem. Hvis din sommer står på strand, sand og vand, så skal din dunk selvfølgelig være til at transportere. Og det kan du med en FALCON transportdunk. For dens ergonomiske håndtag er lige til at tage fat i, og så er du sikret med en UN-transportgodkendelse til transport af flydende medier (emballagegrupperne I, II og III – UN 3A1/X/250/…). Så selvom det forhåbentligt ikke er antændelige væsker, du har med i køleboksen, så sørger dens solide konstruktion for optimal beskyttelse under din transport.

Og skal du tømme dunken? Snildt, det klarer den integrerede udluftningsventil.

 

Ud med vaskebrættet og ind med en dunk i rustfrit stål – med tappehane

Hvad skal du med en lækker dunk, hvis du ikke kan bruge den? Med en FALCON sikkerhedsdunk med tappehanen kan du både opbevare dine antændelige og aggressive væsker og tappe dem med den præcise tappehane. Så har du stukket lidt for meget i dunken, kan du hælde det over i mindre beholdere – og så lander hver en dråbe i kassen. Så hvis du drømmer om dit helt eget tankanlæg til de varme måneder, så har du nu chancen.

Skal du nå at have din dunk i sommerform? Så slå til nu, mens solen stadig er ude.