Skal dine smådele have den helt store spaoplevelse?

Brug et rensekar til den helt store rengøring af emner og smådele

Smådele og emner i din virksomhed skal også rengøres i ny og næ, så hvorfor ikke bruge en MOBIL løsning til rengøringen? Et rensekar fra FALCON er både mobilt og kompakt, og helt igennem genial til rengøringen af smådele og emner.

Rengør smådele og emner med et rensekar

 

Et rensekar fra FALCON

FALCON rensekar fra DENIOS er et mobilt rensekar, der sikkert og effektivt rengør de smådele og emner, som du har i din virksomhed. Er det værktøj? Skruer? Møtrikker? Dunke? Beholdere? Eller nogle helt andre typer af smådele og emner? Alle dine smådele og emner får den helt store spaoplevelse – eller i hvert fald rengøring til den store guldmedalje.

 

 

Vil du vide mere om rensekar fra FALCON?

Rensekarret fra FALCON som bordmodel skal sjovt nok stå på et bord. Derfor skal du heller ikke ødelægge ryggen ved at rode rundt på gulvet under rengøringen. Samtidig har vi haft vores hoveder skruet rigtigt på, da vi udviklede FALCON rensekar. Vi har nemlig lavet ergonomiske håndtag, så rensekarrene altid kan transporteres hen til det rette sted på en ganske behagelig måde.

FALCON rensekar fra DENIOS

Skal du beskytte miljø og medarbejdere?

Er smådelene smurt ind i brandfarlige væsker, kan rensekar med automatisk lukkende låg være vejen frem. På den måde kan du klappe dig selv på skulderen over, at du både beskytter dine medarbejdere og miljøet i tilfælde af brand.

 

Hvad er FALCON – ud over en action helt og fugl?

DENIOS rensekar fra FALCON

FALCON er et mærke udviklet og produceret af DENIOS til håndtering af farlige væsker. Så her er tale om eksempelvis findoseringskander, sprøjtekander, transportkander, rensekar og lagerkander, der alle er geniale at anvende i situationer, hvor du skal transportere eller håndtere farlige væsker såsom olie og kemikalier.

 

Har du brug for FALCON i din arbejdsdag?

Hvordan lyder et rensekar fra FALCON? Har du brug for FALCON produkter til din virksomhed? Eller vil du faktisk bare gerne vide lidt mere? Du er altid velkommen til at ringe til os på 76 24 40 80 eller besøge vores hjemmeside.