Skal du skænke dig selv en lille en?

FALCON_findoseringskande

Pas på dine dyre dråber med en findoseringskande

Fredagen nærmer sig med hastige skridt, og måske den byder på en lille skænk. Her her mener vi selvfølgelig af din virksomheds farlige væsker til brug i dit arbejde… Uanset hvilke skænk du havde I tankerne, kan du sikre dig, at du ikke spilder dine gyldne dråber med FALCON findoseringskander fra DENIOS.

 

Hvordan passer FALCON på dine dyrebare dråber?

Når dine værdifulde væsker skal over i en ny beholder, er der ingen dråber at spilde. Og her kommer FALCON flyvende ind i billedet. Findoseringskanden sikrer nemlig, at du kan hælde dine væsker over i en ny beholder helt uden at spilde så meget som en halv dråbe. Så slipper du både for dryp, overdosering – og ulykker, når du håndterer farlige medier. Det er en løsning, der holder vand – eller antændelige olier, aggressive kemikalier og andre dyrebare væsker *blink* *blink*.

 

Skal du have dig en af de stærke?

Selv dine helt stærke væsker klarer FALCON. Den er udstyret med en integreret flammespærre, så den har intet imod, at det brænder i findoseringshanen. Den er lavet af rustfrit stål 1.4301 og har både udluftning og en kemikalieresistent PTFE-pakning. Kanden er også udstyret med en beskyttelsesring af kunststof, som beskytter den – og dermed dig – mod skader.

 

Skal det være en af de store?

Er dine mængder så store, at der skal aftapning til, så bringer FALCON også de store skyts ind. Med en sikkerhedsdunk med tappehane kan du aftappe lige præcis de mængder, som du skal bruge. Og du behøver ikke engang at fjerne tappehanen for at opbevare dunken.

 

Er dit behov et helt andet?

Så har FALCON også en dunk, kande eller kar til dig. Sortimentet byder på stænkekander, rensekar, sprøjtekander, påfyldningskander, sikkerhedskander med findoseringshane, lager- og transportkander med flere. Se hele udvalget her.

 

Ved du ikke, hvilken du skal vælge fra kortet?

Så byder vi dig gerne på en omgang rådgivning. Fang os på 76244080 eller info@denios.dk og så snupper vi en lille en – altså snak.