Synes du, det er skrald at sortere affald?

Let-affaldssortering-DENIOS

Så smid de her tips i huskebøtten og gør det legende let

Din bunke af affald får lige elevatorblikket – og ikke fordi det er spor attraktivt. Tværtimod. ”Ahmen, jeg magter det ikke, John-John” kan du høre dig selv citere Linda P. For du higer ikke efter at bruge de næste jeg-har-ikke-fingre-nok-til-at-tælle-antallet minutter på at sortere skraldet og finde de rette beholdere til det. Men nu kan du smide din tid over på opgaverne i ja-tak-bunken: Vi har nemlig løsningen på dine affaldsplager.

 

Flere systemer – færre skattejagter

Kan du ikke spotte den rette skraldespand i en skov af flaskegrønne beholdere? Nu kan du droppe skattejagten, for skraldespandssystemer kan vise dig vejen med farverige pejlemærker. Når du har huskeregler som rød for rødvin vil du hurtigere kunne finde skraldespanden, end din hånd vil kunne ramme hagen. Og du vil endda kunne forkorte ruten hen til bøtten, hvis du har en smart en af slagsen med hjul eller håndtag.

 

Sæt en slukker for selvantændende medier

Stryger du til dagligt rundt i laboratoriet eller slentrer du ned ad produktionsgangen, så er klude gennemsyret af brandbare medier nok ikke et chokerende syn. Og så skal sikkerhedsniveauet have et godt nøk opad. Her ruller de selvslukkende skraldespande ind i billedet, da de både forhindrer selvantændelse, men også lægger låg på opblussende brande.

 

Synes du stadig, at affaldssortering er noget skrald?

Så hjælper vi dig gerne med at finde en femstjernet løsning til din virksomhed – og dit skrald. Smid din besked i mailbøtten på info@denios.dk eller ring 76 24 40 80 og så skruer vi op for lethedsgraden.

Vil du have flere gode tips til miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed? Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.