Dandiag er en virksomhed i vækst, hvor vi har en produktportefølje i konstant udvikling.

Med 35-år i branchen, er udviklingen stor. Vi er partnere med Sartorius og INTEGRA og du kan købe størstedelen af deres produkter, hos os. Gennem tiden har vi udvidet vores sortiment, i takt med at vi har udvidet Dandiag.

2021 var ingen undtagelse og vi bød velkommen til en ny leverandør, samt nye produkter fra vores nuværende leverandører:

  • OHAUS – Leverandører af centrifuger, rysteborde og andet småapparaturOHAUS har produceret sikre, præcise og pålidelige instrumenter og laboratorieudstyr, siden 1907. OHAUS producerer deres laboratorieudstyr med Tysk kvalitet – instrumenterne har stor brugervenlighed og kan nemt tilpasses til forskellige laboratorieopgaver.
  • MINI 96 – den nye 96-kanals pipette fra INTEGRA
    MINI 96 er lige så let at bruge, som dine nuværende håndholdte elektroniske pipetter. Instrumentets store grafiske brugerflade, guider dig intuitivt gennem et udvalg af foruddefinerede pipetteringsopgaver og du kan også udvikle dine egne brugerdefinerede programmer.
  • Den velkendte Accu-jet fra fra BRAND er blevet re-designet til Accu-jet S
    Oplev den nye model som kommer i fire forskellige farver, med en lysende opladningsindikator, muligheden for at stille pipettesugeren på bordet, med serologisk pipette i, samt et vægbeslag til ophæng for at spare plads på din arbejdsstation.

 

Kontakt os for mere information eller en gratis demo