Trænger du til tromler?

Elektrisk ledende tromle af polyethylen

Tromler og tønder for en enhver smag

Mangler du nogle tromler eller tønder? Trænger du til lidt fornyelse? Så skift dine gamle tromler og tønder ud med nogle nye – og så kan du bide spids på, at der ikke er nogle uopdagede huller og lækager. Hvad skal du have i din tromle? Vi kæder dig sammen med dit tromlematch.

 

Tromle i plast

Tromler med UN-godkendelse

Vi tromler der ud af med tromler (og tønder) med UN-godkendelse. Det vil sige, at de er velegnet til lagring og opbevaring af flydende og faste medier (olie, kølevæske, benzin, maling, diesel og diverse kemikalier). Der er forskel på farepotentialet, hvor brændbart og hvor ætsende et medie er. Derfor findes der også forskellige typer af tønder og tromler. Hvilken tromle er dit match?

 

Tromler i plast

Med tromler i plast (også i daglig tale kaldet tønder) kan du opbevare vandforurenende og aggressive medier. Så har du en omgang kemikalier liggende, så kan de lovligt opbevares i en tromle af polyethylen. Det samme gør sig gældende for eksempelvis madolie.

Staaltromle med laag

 

Tromler i stål

Er det vandforurenende og brændbare væsker som eksempelvis olier (diesel og benzin), du skal have opbevaret? Så vil dit tromlematch være en ståltromle. Olier og benzin er ikke ætsende, og stål har en højere varmemodstand end plast. Så selvom du kan opbevare vandforurenende medier i tromler af plast, kan du med fordel vælge en ståltromle i stedet – især hvis der er tale om indvendig opbevaring. På den måde undgår du, at dine tromler i stål ruster.

 

Sikkerhedstromle i polyethylen fra DENIOS

Sikkerhedstromler til EX-områder

Skal du have tromler stående i EX-områder, er sikkerhedstromler dit tromlematch. – selvom de kan stå hvor som helst i din virksomhed. De kan endda benyttes til transport af dine farlige medier. Sikkerhedstromler er modstandsdygtige over for aggressive kemikalier såsom syrer og baser, så du risikerer ikke, at sikkerhedstromlerne bliver ætset væk, at der kommer huller, hvilket giver spild og lækager på gulve og/eller i opsamlingskar.

 

Rustfrie tromler

Rustfrie tromler er det nye sort med deres diversitet, i det de både er egnet til fødevarer og aggressive samt stærkt korrosive medier. Derudover tåler de medier med påfyldningstemperaturer på op til 200 grader.

Rustfrit staal tromle med laag

 

Har du fundet dit tromlematch?

Har du fundet dit tromlematch, eller skal du bruge lidt mere rådgivning? Måske har du brug for en liste med fordele og ulemper ved de forskellige typer? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@denios.dk, ringe til os på 76244080, eller du kan læse mere på vores hjemmeside.