Tre ting, du bør tjekke, inden du skyder sommerferien i gang

Sikker i ferien

… Når du opbevarer farlige stoffer og væsker

Vent en halv, inden du pakker kufferten. For med færre medarbejdere på arbejde er der særligt tre sikkerhedsaspekter, som du bør have styr på først, når du opbevarer farlige stoffer.

 

1.      Bliver dine farlige stoffer overvåget tilstrækkeligt med færre personer på arbejde?Spillguard connect

Når dine medarbejdere drager sydpå, efterlader det færre til at tjekke op på virksomhedens farlige stoffer. Så hvem holder øje med, om der opstår lækager, eller temperaturen svinger?

Som et ekstra øje i din virksomhed kan du bruge vores Spillguard connect, som automatisk sender dig eller dine kollegaer en sms, hvis der opstår en lækage i dit opsamlingskar. Eller vores DENIOS connect som advarer dig ved farer og fejl i dit lager til farlige stoffer – lige fra stoppet ventilation til forkert temperatur. Så kan du reagere med det samme.

 

2.      Er dine stoffer og væsker beskyttet mod tyveri?

Dine kontorlokaler er med garanti sikret mod tyveri – men hvordan er sikkerheden i dit lager til farlige stoffer? Hvis du opbevarer få store beholdere som IBCer og tromler, kan du vælge et af vores depoter at opbevare dem i. For selvom du har depotet stående udendørs, holder dets integrerede lås lange fingre ude.

 

DENSORB spildkit3.      Har du det nødvendige udstyr på lager?

Tingene skulle gerne gå som smurt i ferien – selv hvis noget går galt. Derfor bør du sikre dig, at du har absorbenter på hylderne og spildkit i nærheden. For forestil dig, at der opstår en lækage, og du ikke har flere absorbenter tilbage. Vær på den sikre side og tank op i god tid.