Alt du skal vide om væskeforbindelser

væskeforbindelser

Biotech Liquid Flow Meter

Det nye Biotech Liquid Flow Meter kan kontinuerligt og nøjagtigt bestemme inline-flowhastigheder i enhver form for væskekromatografi uden systeminterferens.
Den er kompatibel med alle HPLC- og GPC-opløsningsmidler, har en praktisk størrelse og forsynes med strøm fra USB-forbindelsen. Den er meget nem at bruge, lille nok til at passe i din hånd – eller laboratoriejakke – og vejer endda mindre end din mobiltelefon!
Biotech Liquid Flow Meter kommer prækalibreret og kan tilsluttes i valgfri retning for kontinuerlig måling af flow.

Download brochure her.

 

Endura-Seals

Endura-Seals er et nyt patenteret CRS-alternativ til typiske silikone-gummi-injektionsporte til gaskromatografi. De fungerer i et 2-delt tætningssystem, der inkluderer septa og forseglingsmøtrikken.
Kombinationen af andenæbsventil og viskerforsegling i Endura-Seals er meget mere modstandsdygtig over for kanyle penetrering end traditionelle septa.
Mens CRS premium septa allerede er designet til at reducere partikkeldannelse (partikler i liner), tillader Endura-Seals kanylen at glide gennem ventilen og praktisk talt eliminere sådanne partikler.
Endura-Seals fås i sæt med 11 mm og Shimadzu type septa. Hvert sæt indeholder 1 forseglingsmøtrik og 2 septa. 11 mm Endura-Seals passer i de fleste instrumentporte uden behov for et adaptersæt.

Download brochure her.

 

Fittingsguide

Download guiden med alt du skal vide om væskeforbindelser.