Vores guide til FALCON by DENIOS

Findoseringskander FALCON

En verden af kander, dunke, tappehaner og beholdere

Stænkekande

 

Hvad sønder drivtømmer er en falcon? Du rynker måske på næsen, retter på brillerne og kniber øjnene sammen. Men den er skam godt nok. Vi skriver ”FALCON by DENIOS”, fordi FALCON er vores mærke af produkter, der håndterer flydende og brændbare væsker.

 

Fordele med FALCON

1. Du får nøjagtig dosering og indsprøjtning (det sagde hun også i går, he-he-he) med vores FALCON kander.

2. FALCON er resistent over for kemikalier og aggressive medier

3. Du får højeste kvalitet, stabilitet og modstandsdygtig med et par ordentlige kander fra FALCON (shh, sig ikke til konen at dine kander er bedre end hendes)

4. Genial beskyttelse mod flammeslag og antændelse (de kan bruges i ildkampen om fjernbetjeningen en fredag aften)

5. Reducering af dampe fra opløsningsmidler (så du kan ikke bilde chefen ind, at du er høj på rengøringsdampe)

 

Hvad FALCON kan, som ingen andre kan

1. Findoseringshane af rustfrit stål med udluftning

Findoseringshanen fra FALCON har en kemikalieresistent PTFE-pakning, og du får en målrettet påfyldning i små åbninger. Vores FALCON sikkerhedsdunke fås også med findoseringshane. Når småt er godt.

Findoseringskander fra FALCON

2. Skruelåg med trykaflastningsventil

Skruelåget er udstyret med kemikalieresistent PTFE-pakning ligesom findoseringshanen samt en trykaflastningsventil. Dette giver dig en sikker opbevaring næste gang og HVER gang.

3. Flammespærre

FALCON produkterne har integreret flammespærre, som beskytter dine medarbejdere og omgivelserne/inventaret i virksomheden mod flammeslag og antændelse.

Sprøjtekander

4. Beskyttelsesring

”Put a ring on it”. Jamen det gør vi så. Derfor har vores FALCON produkter en beskyttelsesring af modstandsdygtig plast. På den måde bliver kanden/beholderen beskyttet mod beskadigelse ved transport og opbevaring.

PÃ¥fyldningskander fra Falcon

5. Ergonomisk håndtag

Når du skal have rigtig fat i kanderne, er det ikke en dum idé med ergonomisk håndtag. Derfor har vi udstyret vores FALCON produkter med lige netop ergonomiske håndtag til sikker håndtering ved aftapning, opbevaring og transport.

 

Hvem kan, FALCON by DENIOS kan

Hvem vil ikke gerne have garanteret optimal beskyttelse og maksimal sikkerhed, når det kommer til transport og håndtering af farlige medier og væsker? Ræk lige hånden op en gang og så tæller vi.
– Vi er sikre på, at du rakte hånden op. Alt andet vil være dumdristigt i ”bedste” narrestreger-stil, som børn og teenagere finder på nu til dags.

Derfor sidder vi også klar ved telefonen, hvis du nu skulle have spørgsmål til vores FALCON produkter. Ellers kan du også drøne forbi vores webshop og læs meget mere om FALCON.

sikkerhedsbeholder fra FALCON