Brugervenlig slangepumpe med touch screen betjening

Drifton A/S introducerer en ny intelligent slangepumpe med berøringsfølsom skærm, der er egnet til præcisionsdosering med meget lav flowhastighed.

LabV1Der er mulighed for at  vælge mellem 3 forskellige driftsindstillinger: dosering af fast volumen, fast tid og volumen eller tidsindstillet start og stop. Den opfylder derved forskellige overførsels- og dispenseringsbehov, hvilket gør den til det ideelle valg til brug på laboratorier.

Den berøringsfølsomme skærm giver dig nem betjening og viser den aktuelle status på flow rate, motorhastighed, indstillingsparametre og systemkonfiguration på samme skærmbillede. Du får derved det fulde overblik over dit doseringsjob.

LabV1 pumpens hastighedsinterval er på 0,1-150 rpm og flow rate intervallet er på 0,00067-570 ml/min, alt afhængigt af hvilket pumpehoved du vælger. Der er mulighed for at vælge mellem 18 forskellige pumpehoveder og der kan tilsluttes op til 4 pumpehoveder på en gang eller et enkelt med helt op til 12 kanaler.

Der kan tilsluttes en fodpedal eller opnås ekstern kontrol gennem et switch signal.

Ud over LabV1 findes der yderligere 2 versioner af denne type slangepumpe med højere hastighed: LabV3 (0,1-350 rpm) og LabV6 (0,1-600 rpm).

Pumperne kan købes direkte i webshoppen på http://www.drifton.dk/ eller ved at sende en mail til info@drifton.dk.

Yderligere information:
Drifton A/S
Tlf. 36 79 00 00
http://www.drifton.dk/