MSC/MSCi

IonSense DART-MS – 4 gratis webinarer

Lær om hurtig og nem real-time LCMS analyse.

Alle webinarer holdes på både dansk og engelsk.

VELKOMMEN til vores lille webinar-serie, omhandlende IonSense DART-MS – den nemme add-on til LCMS.

Hermed lidt praktisk info:

  • 4 onsdage i træk – med start i uge 7/8
  • Webinarerne afholdes på både dansk og engelsk umiddelbart efter hinanden
  • Korte sessioner på  20 til 30 minuter med efterfølgende spørgsmål
  • Undervisere: Rasmus Bøg Hansen, Mads Brun Sørensen – begge MSCi

Du kan læse mere om programmet de 4 dage og tilmelde dig herunder 🙂

 

Webinar 1

Onsdag 17/2 kl 15:00  (kun engelsk)

Onsdag 24/2 kl 14:00/15:00 

Introduktion til DART

Direct Analysis in Real Time (DART) er et fantastisk supplement til LCMS. Ved DART-MS ioniseres prøven under atmosfæretryk umiddelbart uden for indgangen til et LCMS-type massespektrometer, hvorefter de ioniserede komponenter øjeblikkeligt suges ind i massespektrometeret. DARTen kan benyttes sammen med stort set alle typer LCMS. I dette korte webinar vil vi introducere dig til DART-MSens undere. Hvad det er for noget hvordan den virker, og hvordan du kan få nytte af den.

________________________________________________________________________________________________________________________________

Webinar 2

Onsdag 24/2 kl 14:00/15:00

Introduktion til DART JumpShot

DART JumpShot er det nyeste DART-system fra IonSense. Den adskiller sig fra forgængeren ved at gøre brug af korte heliumskud og reducerer derved brugen af helium markant. Vi vil i dette webinar gennemgå hvordan systemet virker og hvilken betydning, det har for følsomhed og gasforbrug.

________________________________________________________________________________________________________________________________

Webinar 3

Onsdag 3/3 kl 14:00:/15:00

Screening og ægthedsbestemmelse af fødevarer med Analyzer Pro XD

Analysearbejde skal i dag ofte være både hurtigt og effektivt. Med DART JS er det muligt at analysere op til 384 prøver i een analysegang – og på mindre end 30 min!! Udfordringen bliver hermed at skulle håndtere så megen data indenfor en rimetig tid.
Vi vil i dette webinar fokusere på en praktisk applikation – “ægthedsbestemmelse af fødevareolier”, hvor vi bruger Analyzer Pro XD til opdeling af en datafil til 384 særskilte filer til heat-mapping samt statistisk PCA-analyse.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Webinar 4

Onsdag 10/3 kl 14:00/15:00

Sprængstoffer

Sprængstoffer eller eksplosiver er ofte vanskelige at analysere med LCMS på grund af effekter ved solvent suppression. Brug af DART-MS viser sig at være ret let og vi vil her vise eksempler på, hvordan disse eller lignende forbindelser kan analyseres med DART.

Få MSC/MSCi nyheder direkte i din mailboks.

Tilmeld dig vores nyhedbrev her