DRIFTON introducerer laboratorieglas fra GLASSCO til det danske marked

DRIFTON tilbyder nu laboratorieglas af allerhøjeste kvalitet – til priser, du ikke finder magen til på det danske marked

DRIFTON A/S udbyder et bredt udsnit af GLASSCO’s glassortiment som for eksempel bægere, kolber, buretter, flasker, dyrkningsrør, filtreringsudstyr, pipetter og målecylindere – men også øvrigt laboratorieudstyr som  dispensere, magnetomrørere og varmekapper.

GLASSCO MÃ¥lekolbe med QR-kodeOg som de eneste laboratorieglas i verden er GLASSCO’s volumetriske målekolber QR-mærkede, så du altid har dine standardiserings-certificeringer, myndighedsgodkendelser og manualer lige ved hånden.

Det er DRIFTON A/S, der introducerer GLASSCO til det danske marked – men der er langt fra tale om en ny spiller inden for laboratorieglasindustrien.

GLASSCO har gennem 45 år specialiseret sig i at producere glas af meget høj kvalitet, og eksporterer i dag eksklusivt laboratorieglas til absolut konkurrencedygtige priser til flere end 75 lande i hele verden.

 

Kampagnepriser

Lige nu kan du opnå særlige introduktionspriser, der gør GLASSCO’s produkter endnu mere fordelagtige. Frem til 31. maj 2018 får du 15% rabat på alle GLASSCO’s produkter på webshoppen http://www.drifton.dk eller ved at skrive til info@drifton.dk.

Yderligere information
Drifton A/S
Tlf. 36 79 00 00
http://www.drifton.dk/