OMNIS – Metrohm gør titrering hurtigere, mere sikker og nemmere end nogensinde før

«Vi hæver standarden til et nyt niveau» – det er, hvad OMNIS, den nye platform for vådkemisk analyse fra Metrohm, lover. Metrohm, førende på markedet inden for titrering, adresserer med OMNIS behovene hos små såvel som store laboratorier: Den modulære OMNIS platform kan udvides fra en enkelt stand-alone titrator til et kraftfuldt robotsystem, der udfører fire analyser simultant med håndtering af op til 175 prøver helt uden opsyn.

4312OMNIS er hurtigere

OMNIS booster gennemløbshastigheden for prøverne: OMNIS Sample Robot vælger og placerer løbende prøver mellem op til fire forskellige arbejdsstationer og udfører op til fire analyser simultant. Så snart OMNIS opdager fri kapacitet på en af de fire arbejdsstationer, sættes den næste analyse igang.

OMNIS er mere sikker

OMNIS kommer med en patenteret Liquid Adapter, der gør udskiftningen af reagenser mere sikker end nogensinde før. Ingen flasker, med potentielt skadelige væsker, behøver at blive åbnet: For at skifte reagens sættes Liquid Adapteren let og simpelt oven på den lukkede beholder med det originale reagens – og med et klik er det klar til brug. Derudover aflæser og gemmer OMNIS information om indholdet af beholderen ved hjælp af en RFID chip, der sidder i låget til reagenset. Denne fuldt automatiserede identifikation og tjek af reagenset lukker nu det sidste hul i forhold til sporbarhed.

OMNIS er nemmere

OMNIS er intuitiv at bruge, da fx al hardwaren vises med ikoner i brugerinterfacet. Systemet konfigureres nemt ved brug af drag & drop-funktion. Metoderedigering i OMNIS foregår ligeledes ved drag & drop, hvilket giver brugerne mulighed for let at redigere metoder og kommandoer.

OMNIS er mere effektivt

OMNIS sætter prøven i fokus. Ligegyldigt hvilke metoder der kræves til at analysere en prøve, samler OMNIS alle analyseresultaterne for prøven ét sted. Det sparer tid og kræfter, og gør det nemt at få et samlet overblik over alle resultater.

OMNIS er fremtiden

Metrohm er den eneste fabrikant, der udbyder instrumentering og software til alle metoder inden for ionanalyser. Med OMNIS har Metrohm åbnet dørene for omfattende, multimetode ionanalyse på en universel platform.