DiaLabXpo

Oplev to messer under samme tag på DiaLabXpo

Når DiaLabXpo byder hele diagnostik- og laboratoriebranchen inden for 29. september – 1. oktober 2020 i MCH Messecenter Herning bliver det sideløbende med fødevareindustriens fagmesse, FoodTech.

Det giver dig, som besøgende, en unik mulighed for at møde og netværke med nogle af de førende udstiller fra både diagnostik- og laboratoriebranchen og fra fødevareindustrien. Udover at opleve de to messer under samme tag kan du, som besøgende også se frem til at deltage i nogle af de forskellige faglige aktiviteter, som kommer til at foregå på FoodTech og DiaLabXpo.

En af de virksomheder, du kan møde på DiaLabXpo er RAMCON A/S, som glæder sig til at præsentere forskellige laboratorieløsninger til begge brancher:

’Vi glæder os til dette års DiaLabXpo og FoodTech messe i MCH Messecenter Herning. Efter et 2020 med meget få ansigt-til-ansigt møder med kunder, glæder vi os til igen at se kunder og være med i det spændende krydslink mellem FoodTech og DiaLabXpo. Et krydsfelt som RAMCON, som virksomhed, har mange forskellige laboratorie løsninger til. Vi ser frem til en udbytterig og tryg udstilling.
– Jesper Hardt, Adm. Direktør, RAMCON A/S

Vi glæder os til at byde dig velkommen i faglige og trygge rammer på dette års DiaLabXpo, 29. september – 1. oktober 2020 i MCH Messecenter Herning.

Husk at forudbestille din fribillet til DiaLabXpo og FoodTech, da vi kun har et begrænset antal pga. m2 krav pr. person.

Hent din fribillet her