Peristaltisk pumpe med høj præcision og innovativt flerkanals pumpehoved

Den nye version af den peristaltisk pumpe LabV1 har et innovativt flerkanals AMC-pumpehoved, der muliggør højere præcision på tværs af flere kanaler.

LabV1/AMC slangepumpe

Ofte kan der opstå unøjagtighed mellem kanalerne på et flerkanals pumpehoved, da kanalerne ikke kan kalibreres individuelt. Unøjagtigheden skyldes blandt andet kompressionen på slangen.

Det nye AMC flerkanals pumpehoved har et trinløst design, der gør det nemt at mikrojustere kompressionen på slangen for at forbedre flownøjagtigheden mellem kanalerne.

Kombineret med en LabV1 peristaltisk pumpe får du en brugervenlig pumpe med præcis væskeoverførsel gennem flere kanaler.

LabV1 pumpen har touch screen kontrol og flere programmeringsmuligheder. Den kan bruges ved en fast flowhastighed (ml/min), ved en fast hastighed (rpm.), til dispenseringsopgaver og har timingfunktioner.

Hastigheden er 0,1-150 rpm., og flowhastighedsområdet er 0,0002 – 65,17 ml/min/kanal med AMC-pumpehovedet, afhængigt af størrelsen på den slange, du bruger.

Det krystalklare display giver nem betjening og har dynamisk visning af den aktuelle tilstand. Du får det fulde overblik over din dispenseringsopgave, f.eks. dispenseringsdata, indstillingsparametre og systemkonfiguration på samme skærm.

Du kan finde flere oplysninger om LabV1 pumpen med AMC pumpehovedet på http://www.drifton.dk eller sende din forespørgsel til info@drifton.dk