DiaLabXpo

Bliv klogere på laboratoriespecialernes fremtid i den danske sundhedssektor

Onsdag 25. september sætter oplægsholderne på vegne af de faglige/tværfaglige selskaber, DEKS, DSKM, DSTH og DSKB fokus på laboratoriespecialernes fremtid i den danske sundhedssektor på DiaLabXpo.

Af spændende oplægsholdere kan du bl.a. glæde dig til at opleve:

  • Gitte Marie Henriksen fra DEKS (Dansk Institut for Ekstern Kvalitetssikring for Laboratorier i Sundhedssektoren) fortælle om kvalitetssikring af patientnært udstyr.
  • Uffe Vest Schneider Reservelæge, ph.d., der på vegne af DSKM (Dansk Selskab for Klinisk Mikrobiologi) giver et indblik i brugen af POCT (Point of Care Testing) i klinisk mikrobiologi.
  • Mads Nybo, Konstituerende overlæge klinisk diagnostisk afdeling, Sydvestjysk Sygehus Esbjerg og formand for DSTH (Dansk Selskab for Thrombose og Hæmostase) gøre dig klogere på kravene til laboratoriet i forhold til den blødende patient.
  • Ivan Brandslund, Forskningschef, DSKB (Dansk Selskab for Klinisk Biokemi) tage dig med ind i fremtidens sundhedsvæsen indenfor klinisk biokemi.

Læs mere om oplæggene her

Glæd dig også til at møde de førerende leverandører

Udover et spændende aktivitetsprogram kan du også se frem til at møde og netværke med nogle af branchens førende leverandører, der er klar til at fremvise deres produkter og fremtidens løsninger.

Hent din fribillet til DiaLabXpo