DiaLabXpo

Derfor skal du være en del af DiaLabXpo 2020

Få det bedste fra begge udstillinger, når laboratorie- og diagnostikmessen, DiaLabXpo 2020, afholdes sammen med fødevareteknologimessen, FoodTech, i MCH Messecenter Herning 29. september – 1. oktober 2020.

Her vil DiaLabXpo blive afholdt i Hal H, og vil igen være en kombination af en udstilling og et fagligt program, der skaber rum for ny viden og inspiration til laboratorier inden i industrien, universiteter og sygehuse..

Holm & Halby er en af de virksomheder, der deltager på DiaLabXpo 2020 i Herning – hør hvorfor.

”Hos Holm & Halby ser vi DiaLabXpo som branchens eneste seriøse og mest betydende udstilling, idet det er medlemmerne i brancheforeningen DiaLab, som står bag den i et tæt samarbejde med MCH Messecenter Herning, som ved den første DiaLabXpo viste sig som en suveræn god vært for denne messe med konferencer af høj kvalitet og et flot udstillingsområde for laboratoriefirmaer til laboratoriefolk. Vi forventer at se det samme høje kvalitetsniveau på MCH’s hjemmebane i Herning”, siger Morten Dyrner, administrerende direktør i Holm & Halby A/S.

Over 40 andre virksomheder har allerede booket deres stand på DiaLabXpo 2020, heriblandt A/S NinoLab, VWR, Dandiag A/S, DiaSorin AB, Dorte Egelund ApS, Eppendorf Nordic A/S, Frisenette ApS, Holm & Halby og Ramcon A/S.

Book din stand allerede i dag og få dit navn på udstillerlisten.