DiaLabXpo

DiaLabXpo 2020 gennemføres som planlagt

Myndighedernes retningslinjer for messeaktivitet gør det muligt at gennemføre DiaLabXpo på de oprindelige datoer. Diagnostik- og laboratoriebranchen kan således se frem til at mødes fagligt og personligt i MCH Messecenter Herning til efteråret.

Tre inspirerende messedage venter diagnostik- og laboratoriebranchen til efteråret, hvor MCH slår dørene op til DiaLabXpo. Erhvervsministeriets retningslinjer for messeaktivitet betyder, at fagmessen som planlagt kan gennemføres 29. september til 1. oktober 2020 i MCH Messecenter Herning.

– Vi har skabt en tryg markedsplads tilpasset tiden og de gældende retningslinjer og glæder os nu til – sammen med vores samarbejdspartnere – igen at kunne samle branchen og på den måde bidrage til genstarten af dansk erhvervsliv, siger John Dørr Jensen, projektleder i MCH.

Med afsæt i de tre grundprincipper antal, afstand og hygiejne har MCH udviklet konceptet TrygtMCH, der med tiltag som ændrede halplaner med bredere gangarealer, afstemte adgangsforhold, besøgsregistrering og information skal sikre et både ansvarligt og attraktivt mødested.

Læs hele pressemeddelelsen her