DiaLabXpo

DiaLabXpo byder på 3 aktivitetsspor

DiaLabXpo byder på de nyeste trends og tendenser indenfor branchen gennem politiske paneldiskussioner, foredrag, faglige shows, indlæg fra faglige selskaber, netværksområder og meget mere.

– Det bliver helt unikt, fordi vi får kombinationen af aktiviteter, faglige events og udstillere. DiaLabXpo er et netværk indenfor life science i Danmark, som vi ikke har set det tidligere. Både for dem, der køber udstyr, for dem, der sælger udstyr, og alle, der i det hele taget er beskæftiget indenfor life science-området i Danmark. Det er bare et sted, man skal være for at få den nødvendige kontakt med de vigtige mennesker i branchen, siger Morten Dyrner, som er administrerende direktør i Holm & Halby og formand for udstillingsudvalget i brancheforeningen DiaLab.

Første dag på DiaLabXpo er indkøbernes dag, og her mødes indkøbere og leverandører for at afsøge muligheder for at optimere samarbejde på tværs af diagnostik- og laboratoriebranchen. Dag to har de faglige og tværfaglige selskaber i centrum og byder blandt andet på foredrag om udviklingen indenfor sundhedssektoren og debat om fremtidens sygehusvæsen. Tredjedagen indeholder blandt andet foredrag fra keynote speakers og debat om udviklingen indenfor life science til en fremtidskonference. Debattører, foredragsholdere og keynote speakers afsløres senere.

– At DiaLabXpo ikke kun er en udstilling, men også rummer aktiviteter, der bringer kunder, leverandører og aktører fra hele branchen sammen, betyder meget, fordi det skaber en bedre forståelse for, hvad det er for nogle virksomheder, og hvad det er for nogle mennesker, der samarbejder. Man lærer hinanden at kende, siger Mikkel Holm, som er direktør hos Buch & Holm.

Det er første gang i år, at DiaLabXpo afholdes, og messen finder sted 24.-26. september 2019 i Lokomotivværkstedet i København og arrangeres i et samarbejde mellem brancheforeningen DiaLab og MCH A/S.

Læs mere om aktiviteterne her