DiaLabXpo

Glæd dig til at møde mere end 65 udstillere på DiaLabXpo

Når DiaLabXpo om under en uge slår dørene op til diagnostik- og laboratoriebranchens nye mødested kan du se frem til at møde nogle af branchens førerende leverandører. Der står klar til at vise dig de nyeste produkter, løsninger og tendenser inden for branchen.

Lær udstillerne bedre at kende og se hvilke produktnyheder de tager med på messen: http://bit.ly/2M2HwwH

Bio-rad er en af de over 65 udstillere, som deltager på DiaLabXpo om blot en uge. Besøg Bio-rad på DiaLabXpo og glæd dig til at opleve diverse apparaturer og løsninger indenfor Klinisk diagnostik og Life Science – heriblandt:

  • Adagio til automatisk opmåling og dokumentation af zonestørrelse, i forbindelse med resistensbestemmelse.
  • Droplet Digital PCR (ddPCR) anvendes indenfor blandt andet detektion af lav DNA-koncentration, påvisning af patogener, genmutationer, Copy Number Variation, mRNA-ekspressionsniveau og DNA-modifikationer/Mutation Detection.


Du kan også blive klogere på NinoLab’s nye agentur, Flownamics, på DiaLabXpo

Et produkt, der hjælper med at overføre prøver sterilt fra fermentor til forskellige typer af analyseapparater, som ViCell, Cedex HiRes, Nova biomedical, Flex, Cedex bio, YSR og mange andre.

Besøg NinoLab på DiaLabXpo og hør, hvordan du kan undgå brugerfejl og udføre opgaven identisk hver gang med deres nye agentur, Flownamics.

Print din fribillet hjemmefra og spring køen over