Sådan undgår du, at dit lager bliver en tikkende bombe

Container til farlige medier

Få et gratis overblik over alt fra lovgivning til eftersynskriterier

Vedligeholdelse, eftersyn, arbejdssikkerhed, dokumentation… Listen er lang at rulle ud, hvis du har et lager eller en container til farlige medier. Så hvordan skaber du dig et overblik over det, når din opgaveliste også minder dig om et hav af andre opgaver?

 

Whitepaper krav til operatør af lager til farlige medierSådan kan dit lager blive til en tikkende bombe 

Så kan din container i værste fald strejke ved brand. Eller vand kan løbe ind i lageret og overfylde dit opsamlingskar. Og så kan den ikke beskytte din virksomhed og afløbet, hvis der også går hul på en beholder med kemikalier eller olie. Så i sidste ende kan det få dig til at vinke farvel til din forsikringsdækning – eller resultere i bøder for ikke at overholde loven. Men det er der heldigvis råd for med vores gratis overblik over kravene.

 

Få et overblik over lovgivning og forpligtelser – i én pdf

Hvor ofte skal du tjekke dit opsamlingskar? Og hvordan er kravene nu lige til arbejdsmiljøet? Det – og meget mere – får du svar på i vores pdf, så du slipper for at smide tid efter svarene. Her får du nemlig både et overblik over lovgivningen og dine forpligtelser som operatør af et lager til farlige medier. Du får det hele helt gratis, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Men det er ikke det eneste, du får…

 

Her er de ting, du ikke må overse ved eftersyn

Der er et hav af elementer, der alle bidrager til at gøre dit lager sikkert. Det kan derfor være nemt lige at overse en af dem. Af den grund har vi lavet en liste over 6 vigtige testkriterier, så dit lager ikke bliver en tikkende bombe. Det og resten af indholdet tikker ind i din indbakke helt gratis, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.