DiaLabXpo

Tre temadage på DiaLabXpo

Med tre temadage fokuseres der på indkøb, viden og fremtid til diagnostik- og laboratoriebranchens nye fagmesse DiaLabXpo, som finder sted 24.-26. september 2019 i Lokomotivværkstedet i København. Til messen, der arrangeres i et tæt samarbejde mellem brancheforeningen DiaLab og MCH A/S, får udstillere mulighed for at fremvise deres produkter og seneste nyheder.

Rammen om diagnostik- og laboratoriebranchens nye fagmesse DiaLabXpo er på plads med tre nye temadage. Til messen får udstillere mulighed for at fremvise deres produkter og seneste nyheder i omgivelser, hvor det personlige møde mellem mennesker er i fokus.

– Programmet til DiaLabXpo har fået en god modtagelse af vores samarbejdspartnere fra diagnostik- og laboratoriebranchen. I MCH prioriterer vi det personlige møde, og det lader vi skinne igennem i messens program. Fordelt over tre temadage fokuserer vi på indkøb, viden og fremtid, og hver temadag byder på aktiviteter, der giver udstillere og besøgende gode forudsætninger for at netværke, få ny viden, vidensdele og dermed både styrke eksisterende samarbejdsrelationer og få nye kontakter, siger projektleder i MCH A/S John Dørr Jensen.

Det er første gang i år, at DiaLabXpo afholdes, og messen finder sted 24.-26. september 2019 i Lokomotivværkstedet i København og arrangeres i et samarbejde mellem brancheforeningen DiaLab og MCH A/S.

Læs mere om aktiviteterne her