DiaLabXpo

Derfor skal du være en del af DiaLabXpo 2020

Få det bedste fra begge udstillinger, når DiaLabXpo 2020 afholdes sammen med fødevareteknologimessen, FoodTech, i MCH Messecenter Herning fra 29. september – 1. oktober 2020. Her vil DiaLabXpo blive afholdt i hal H, og vil igen være en kombination af en udstilling og et stærkt fagligt program, der skaber rum for ny viden og inspiration inden for branchen.

Laboratorievirksomheden, A/S NinoLab, er blandt andet en af de virksomheder, der deltager på DiaLabXpo 2020 – hør hvorfor: ”Ninolab deltager på DiaLabXpo i Herning, som vi har gjort på de foregående FoodTech messer. Det er et sted, hvor vi får nye spændende kontakter og et godt sted at samle regionerne Syd, Midt og Nord”, siger Ebba Glückstadt, administrerede direktør i A/S Ninolab.

Læs mere om, hvilken betydning det har for DiaLabXpo at den til næste år afholdes sammen med FoodTech i brancheforeningen DiaLab’s seneste nyhedsbrev

35 virksomheder har allerede booket stand på DiaLabXpo 2020, heriblandt A/S NinoLab, Dandiag A/S, DiaSorin AB, Dorte Egelund ApS, Eppendorf Nordic A/S, Frisenette ApS, Holm & Halby og Ramcon A/S. Bliv en del af DiaLabXpo 2020 og book din stand allerede i dag.