Mikrolab Aarhus A/S

Axel Kiers Vej 34
8270 Højbjerg
Telefon:
86296111
E-mail:
Hjemmeside:

Mikrolab Aarhus A/S er et moderne, innovativt firma med fokus på højt kvalificeret salg og udvikling af laboratorieudstyr og miljømåleudstyr til kunder i ind- og udland. Over 40 års erfaring indenfor laboratorieudstyr gør os til en af de førende i vor branche. Vi er en handels- og produktionsvirksomhed, der samtidig fungerer som problemløser og specialværksted for selv større danske og udenlandske virksomheder.

Vi er leverandør af alt fra basis laboratorieudstyr til kundespecificeret udstyr, forbrugsvarer, laboratorietilbehør, solventer, standarder og kemikalier. Vi leverer produkter og services til industri, forskning og uddannelse til kunder i alle brancher, bl.a.:

Kemi/Olie

Føde- og drikkevarer

Miljø

Pharma og life science

ML tilfører værdi til produkterne vi leverer ved hjælp af vores ekspertise og erfaring. Vi forstår de udfordringer og opgaver vore kunder har i dagligdagen. Alle i salgsafdelingen er laboratorieuddannede eller har en højere teknisk uddannelse.

Vi er en virksomhed, hvor kunden er i fokus. Alle ansatte har kundeservice som højeste prioritet. Hos Mikrolab Aarhus A/S ved vore medarbejdere, hvad de taler om. Den tekniske baggrund betyder, at vi hurtigt kan sætte os ind i kundernes problemer og yde kvalificeret sparring i forbindelse med køb, opbygning af specialudstyr og valg af tilbehør.


Udgivet af Mikrolab Aarhus A/S